19.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Vizită de muncă a președintelui UDMR Maramureș, Pintér Zsolt, alături de candidatul UDMR la primăria Băiuț, Hollo Iosif

Recomandarea editorului

Vizită de muncă a  președintelui UDMR Maramureș, Pintér Zsolt, în comuna Băiuț.

Acesta a verificat, alături de candidatul UDMR pentru primăria Băiuț, Hollo Iosif, stadiul lucrărilor capelei mortuare care va servi fiecare confesiune din comună.

Una dintre problemele principale cu care se confruntă zona o reprezintă dezastrul ecologic reprezentat de scurgerea apelor de mină în natură. Soluțiile pe termen lung în astfel de cazuri necesită implicarea directă a Guvernului, însă s-a discutat, în cadrul acestei întâlniri, despre modul în care se poate interveni de urgență pentru a stopa, pe cât se poate, efectele negative ale scurgerilor. O altă problema cu care se confruntă localitatea este gestionarea pădurii comunale – și acest aspect va intra în programul candidatului Hollo la primăria Băiuț.

Am vizitat, împreună cu Hollo Iosif, candidatul UDMR pentru primăria Băiuț, capela comunei, principalul proiect al candidatului Hollo. Ne-am uitat, de asemenea, și la zonele care necesită de reparații urgente, clădirile în stare avansată de degradare, pentru a căuta soluții. Am participat, la finalul vizitei, la hramul bisericii romano catolice din Băiuț, săvârșită cu ocazia zilei Milostivirii Divine”, a declarat Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș.

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri