19.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

55 de milioane de lei pentru extinderea și modernizarea rețelei de alimentare cu apă în comunele Coroieni și Bârsana!

Recomandarea editorului

Peste 100 de contracte de finanțare pentru proiecte de infrastructură locală au fost semnate de către Ministerul Dezvoltării, având o valoare totală de 1,76 miliarde de lei. Deputatul Călin Bota, președinte al PNL Baia Mare, aduce vestea că trei dintre aceste proiecte, evaluate la 55 de milioane de lei, au fost aprobate pentru regiunea Maramureș și au ca obiectiv extinderea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă din Comunele Coroieni și Bârsana.

„Ministerul Dezvoltării condus de ministrul PNL Adrian Veştea a semnat 132 de contracte pentru proiecte de infrastructură locală, cu autorități din 24 de județe. Aceste investiții, cu o valoare totală de 1,76 miliarde lei, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, a stațiilor de pompare sau de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.
Pe lista proiectelor semnate se află și trei proiecte din Maramureș, în valoare de peste 55 milioane de lei, care vizează extinderea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă în Comunele Coroieni și Bârsana. Aceste investiții vor avea un impact semnificativ în comunități, contribuind în mod direct la creșterea calității vieții maramureșenilor. Dezvoltăm Maramureșul!”, arată deputatul Călin Bota.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri