15.7 C
Baia Mare
marți, mai 21, 2024

Bani de la Bugetul de Stat pentru Substația de Ambulanță din Sighetu Marmației! Parlamentarii PSD au obținut o finanțare consistentă pentru renovarea locației, aflată într-o stare avansată de degradare

Recomandarea editorului

După ani și ani de zile în care a funcționat pe „modul avarie”, fiind într-o stare avansată de degradare, Substația de Ambulanță din Sighetu Marmației va intra însfârșit în renovare. Parlamentarii PSD de Maramureș au reușit să obțină finanțarea necesară reabilitării clădirii de la Bugetul de Stat, prin amendamentele depuse la Legea Bugetului pentru anul 2024. Nu mai puțin de 600.000 de lei vor ajunge la Sighet pentru reabilitarea locației în care lucrează 36 de salvatori.

„Banii au fost alocați pe Legea Bugetului de Stat pentru 2024, prin amendamentele depuse de parlamentarii PSD Maramureș! Locația Substației de Ambulanță din Sighetu Marmației se află într-o stare de degradare avansată, deși curtea clădirii fostei policlinici dar și garajele sunt deținute de administrația locală sigheteană în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Maramureș. Clădirea situată pe strada Iuliu Maniu a fost construită cu aproximativ 80 de ani în urmă și are un grad de uzură avansat atât în interior cât și în exterior, iar recent s-a desprins și o parte din acoperiș, apa infiltrându-se în întreaga clădire.
Pentru că siguranța celor 36 de angajați ai Substației de Ambulanță Sighetu Marmației este primordială iar reabilitarea clădirii devine imperios necesară am depus, alături de deputatul PSD Gheorghe Simon și senatorul PSD Sorin Vlașin un amendament la Legea Bugetului de stat pentru a fi realizate investiții în această clădire. Cei 600.000 de lei care au fost alocați de Guvernul României vor fi folosiți pentru reparația acoperișului și reparații interioare. Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!”, a declarat Gabriel Zetea.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri