7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

8 martie în Baia Mare: Polițiștii, jandarmii și pompierii au ieșit pe străzile orașului pentru a împărți flori tuturor doamnelor și domnișoarelor, de Ziua Internațională a Femeii

Recomandarea editorului

De Ziua Internațională a Femeii, polițiștii, jandarmii și pompierii băimăreni au ieșit pe străzile orașului și au împărțit flori, gânduri de recunoștință și un călduros „La mulți ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

 

Femeia este un mister divin
un amestec subtil de delicatețe și putere,
o comoară de descoperit în fiecare zi
Nichita Stănescu

Astăzi este despre acea persoană specială din viața noastră, care a rămas necondiționat lângă noi, indiferent de împrejurare. Este despre acea persoană care ne vine prima dată în minte când avem o problemă sau când avem o bucurie pe care dorim să o împărtășim. Ea se numește mamă, soție, bunică, iubită, colegă…

Polițiștii maramureșeni și-au însușit semnificația zilei și au desfășurat „activități” în consecință. Astfel, ziua de azi a fost colorată cu zâmbete, gânduri de recunoștință și apreciere pentru femeile maramureșene.

Inspectorul șef, comisar șef de poliție Constantin Ilea, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier au oferit flori băimărencelor.

Flori, zâmbete, respect şi preţuire au fost dăruite și la Sighetu Marmaţiei și Șomcuta Mare – atât pentru femeile care conduceau autoturisme cât şi pentru cele care s-au deplasat în calitate de pieton.

Pentru că valorifică citatul de mai sus, polițiștii au ales ca în această zi cu semnificație specială, să își arate recunoștința față de femeile maramureșene.

Polițiștii I.P.J. Maramureș transmit maramureșencelor o primăvară frumoasă și mulțumesc tuturor doamnelor și domnișoarelor pentru ajutorul pe care îl acordă în a crea o societate sigură, care să le oglindească frumusețea.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș

𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑭𝒆𝒎𝒆𝒊𝒊 este cel mai bun prilej de a oferi un zâmbet și o floare femeilor din viața noastră.

În semn de prețuire, cu ocazia 𝒁𝒊𝒍𝒆𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 𝒂 𝑭𝒆𝒎𝒆𝒊𝒊, jandarmii , polițiștii și pompierii maramureșeni au oferit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit în zona centrului nou din Baia Mare.

De asemenea, colegii noștri de la 𝑃𝑎𝑙𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝐽𝑢𝑠𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑒 au ales să ofere un simbol al primăverii alături de un calduros ,,La mulți ani!” doamnelor care azi au călcat pragul instituției.

𝑭𝒊𝒆 𝒄𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂̆𝒗𝒂𝒓𝒂 𝒔𝒂̆ 𝒗𝒂̆ 𝒂𝒅𝒖𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕 𝒃𝒖𝒄𝒖𝒓𝒊𝒊 𝒏𝒆𝒏𝒖𝒎𝒂̆𝒓𝒂𝒕𝒆 𝒔̦𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒊̂𝒎𝒑𝒍𝒊𝒏𝒊𝒓𝒊!
𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕̦𝒊 𝒂𝒏𝒊!

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș

Deoarece vă suntem mereu alături, nu doar în momentele grele, în speranța că reușim să vă furăm un zâmbet în această zi atât de specială, vă oferim frumoase flori, împreună cu cele mai sincere aprecieri și gânduri alese.

Doamnelor, azi este despre voi!

Să aveți parte de zile senine, bucurie în suflete și pe chipuri, să fiți mereu iubite și prețuite! La mulți ani!

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri