26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Anunț de ultimă oră de la Vital pentru Baia Mare: avarie majoră, apartamentele de la etajele superioare ale blocurilor, fără apă până la ora 15:00!

Recomandarea editorului

Societatea VITAL anunță o avarie majoră la o conductă principală. Echipele lucrează pentru remedierea rapidă a situației. 

Locuitorii de la etajele superioare ale blocurilor din întreg orașul se confruntă cu o criză a apei. Asta, pe fondul unei avarii majore semnalate de către societatea VITAL. Astăzi, până în jurul orei 15:00, robinetele rămân uscate. Echipele de intervenție depun eforturi susținute pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Motivul acestei întreruperi este o avarie majoră la o conductă principală de apă. Situația a necesitat mobilizarea rapidă a echipelor specializate.

Echipele de intervenție ale VITAL sunt în plină acțiune. Se lucrează la foc continuu pentru a remedia defecțiunea și a restabili furnizarea normală de apă. Locuitorii afectați sunt încurajați să fie precauți în utilizarea apei disponibile până la remedierea completă a problemei.

Infomm va continua să furnizeze actualizări pe măsură ce evenimentele se desfășoară, ținându-i pe cititori informați cu privire la progresele înregistrate în rezolvarea acestei situații critice de avarie.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri