12.7 C
Baia Mare
marți, mai 28, 2024

Eroul în uniformă de jandarm: maramureșeanul care a salvat sute de vieți prin donarea de sânge

Recomandarea editorului

Un jandarm dedicat din Maramureș a devenit erou pentru sute de suflete. A salvat vieți prin gesturi nobile, de umanitate. Barabaş Cosmin, donator onorific de 24 de ani, a atins recent a 100-a acțiune de donare de sânge. Astfel și-a transformat generozitatea în picături de viață pentru cei aflați în situații dificile.

Cu o istorie impresionantă începând din 1999, când a donat pentru prima dată la solicitarea unui coleg de serviciu afectat de un accident de mașină, jandarmul dedicat continuă să ofere șanse la viață celor afectați de boli grave sau accidente.

Cele 45.000 de ml de sânge donate de-a lungul timpului au devenit simbolul unui angajament altruist și al solidarității în comunitate.

„Am început să donez din anul 1999. Prima dată am donat la solicitarea unui coleg de serviciu, care a avut un accident de mașină. După 24 de ani, donez în continuare și sper să o mai fac până la vârsta de 65 de ani. Donez sânge pentru că astfel pot dărui o șansă la viață oamenilor aflați în situații dificile. Un simplu gest de umanitate”, a mărturisit Cosmin Barabaș.

Eroismul său, evidențiat de cele peste 100 de acțiuni de donare, a avut un impact semnificativ în comunitate, fiind reflectat și pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. Gesturile sale altruiste reprezintă un exemplu viu al modului în care un individ poate aduce lumină în viețile celor aflați în întunericul suferinței, transmițând un mesaj puternic de solidaritate și speranță.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri