7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

AȘA DA! Primarul Borșei, Timiș Ion Sorin, a depus cereri pe toate axele de finanțare. Printre proiecte, centura ocolitoare a orașului care se ridică la 20 de milioane de euro!

Recomandarea editorului

Primarul orașului Borșa, Timis Ion Sorin este mai mult decât colegul meu, este prietenul și primarul cu care mă mândresc de fiecare dată arătând că în orașul pe care îl conduce, aparatul Primăriei a depus cereri pe toate axele de finanțare. Și DA, activitatea lui se vede! În vizita pe care am făcut-o în Borșa am discutat despre centura ocolitoare a orașului în extravilan, proiect care se ridică la 20 de milioane de euro și pentru care se solicită finanțare de la CNAIR, prin Ministerul Transporturilor. S-au făcut deja ridicările topo și s-a realizat studiul de prefezabilitate iar acum se lucrează la SF.

Un alt proiect important despre care am vorbit este cel privind rețeaua de distribuție gaze în oraș. În prezent se fac ridicările topografice pentru fiecare imobil în parte concomitent cu realizarea documentației tehnice pentru întăbularea străzilor și obținerea avizelor de la OCPI, urmând să fie întocmit studiul de fezabilitate. Vor fi realizați 400 de km de rețea care vor deservi 10.000 de gospodării, din care 2.000 de apartamente.

Se continuă și asfaltarea rețelei de străzi din Borșa pe o distanță de 100 de km, iar o altă veste bună este că Ministerul Sănătății prin ministrul Alexandru Rafila a acordat deja finanțarea necesară Spitalului Borșa, fapt pentru care se lucrează deja la SF. Așa decurge activitatea în Borșa și munca a fost la fel de intensă în acești 10 ani de când Neluț Timiș conduce, cu o mână de fier și o viziune europeană destinele acestei mari și frumoase comunități situată la poalele Pietrosului Rodnei. Felicitări! Așa DA!

Gabriel-Valer Zetea,
Deputat PSD de Maramureș
Președinte PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri