34.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Asta înseamnă să ai chemare! Pompierul și paramedicul Andrei Boga a salvat în timpul liber viața unui bătrân căzut inconștient pe o stradă din Baia Mare

Recomandarea editorului

Ieri dimineață, puțin după ora 10, pompierul și paramedicul Andrei Boga se deplasa în municipiul Baia Mare în zona unui supermarket dintr-un cartier al orașului. A văzut o mulțime de oameni care stăteau lângă un bărbat căzut pe asfalt. 

Imediat și-a dat seama că persoana respectivă are nevoie urgentă de ajutor. A parcat mașina și a alergat spre mulțimea de oameni, care îl inconjurau pe bărbatul inconștient care nu mai respira.

„Andrei a preluat manevrele de resuscitare, care au fost începute de un trecător și le-a continuat până când colegii de pe echipajul de terapie intensivă mobilă Baia Mare au sosit la locul evenimentului”, arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Bărbatul de 70 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Datorită prezenței de spirit, calmului, vitezei de reacție și bunei pregătiri, calități de bază ale unui salvator, bătrânul a mai primit o șansă la viață. Felicitări, Andrei Boga!

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri