12.7 C
Baia Mare
marți, mai 28, 2024

Baia Mare își deschide inima la Târgul Caritabil de Crăciun din Parcul Mara. Apel la solidaritate lansat de șefa Direcției de Asistență Socială de Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități

Recomandarea editorului

În lumina sărbătorilor de iarnă, Municipiul Baia Mare strălucește cu un eveniment special – Târgul Caritabil de Crăciun, organizat și în acest an în parcul Mara. În contextul în care în 3 decembrie se marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, sub conducerea Directorului General Elena Diana Hîrb, Direcția de Asistență Socială îndeamnă comunitatea băimăreană și vizitatorii să se alăture unei experiențe magice pline de generozitate și iubire.

Parcul Mara devine gazda unui spectacol impresionant între 5 și 29 decembrie 2023, unde asociațiile precum Autism, Assoc, Caspev, Esperando, Solidarele, Pentru Suflet și Inimi Vindecate aduc împreună talente și creații unice. Târgul promite nu doar bucurie și distracție, ci și oportunitatea de a sprijini copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale.

Căsuțele de sărbătoare vor fi pline cu bunătăți și cadouri handmade, oferind vizitatorilor posibilitatea de a găsi daruri inedite pentru cei dragi. Fiecare achiziție nu aduce doar bucurie celor care primesc cadoul, ci și sprijin financiar pentru beneficiarii evenimentului.

Gustările festive precum popcorn, hotdog, sandvișuri, vafe, ciocolată caldă, ceai, must și vin fiert vor încânta simțurile, iar podoabele artizanale realizate cu pasiune de către membrii speciali ai comunității vor aduce un strop de magie în această perioadă festivă.

Elena Diana Hîrb, Director General DAS Baia Mare, transmite cu entuziasm: „Vă invităm să experimentați magia și să contribuiți la un eveniment deosebit. Prin participarea dumneavoastră, veți aduce lumină în viețile celor care au nevoie de sprijin și afecțiune. Vă mulțumim pentru că faceți parte din acest demers special de fiecare dată. Împreună creăm magie și facem diferența în inimile celor cu dizabilități.”

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri