17.7 C
Baia Mare
luni, februarie 26, 2024

Baia Mare, supravegheată video 24 din 24: 162 de camere de supraveghere monitorizează de azi fiecare aspect al vieții urbane

Recomandarea editorului

Baia Mare a atins un moment istoric odată cu implementarea oficială a sistemului de monitorizare video, anunțată cu entuziasm de primarul interimar Ioan Doru Dăncuș.

Cele 162 de camere de supraveghere, finanțate din fonduri europene în valoare de 600.000 de euro, acoperă atent toate zonele principale și cartierele orașului.

Primarul interimar a subliniat importanța dispeceratului asigurat în parteneriat cu Poliția Locală și Poliția Municipiului Baia Mare, menționând că această investiție de amploare va contribui la sporirea securității cetățenilor. „Vom fi la datorie 24 de ore din 24 și, când va fi cazul, polițiștii vor interveni de fiecare dată în baza imaginilor pe care le au la dispoziție”, a declarat Dăncuș.

Cu 132 de camere fixe, 29 mobile și 8 destinate citirii numerelor auto, acest proiect reprezintă doar începutul, conform declarațiilor primarului interimar. „Vom continua investițiile în monitorizarea video. Astăzi putem să ne bucurăm că acest sistem este funcțional”, a adăugat acesta, exprimând recunoștința față de toți cei implicați în implementarea proiectului.

Baia Mare devine astfel un oraș modern, conectat și preocupat de siguranța comunității, iar populația este îndemnată să se bucure de beneficiile acestei inițiative menite să creeze un mediu urban mai sigur și mai protejat.

Infomm

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele știri