21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

BAV AUTO: Poate cea mai modernă spălătorie auto din Nordul României, recent deschisă în Baia Mare, vă așteaptă cu porțile deschise!

Recomandarea editorului

Ne apropiem cu pași repezi de noaptea dintre ani, iar tradiția spune că, pe lângă casa care trebuie să fie curată, niște bani în buzunare și mâncare din belșug pe masă, ar fi bine ca și mașina să ne fie la fel de “lună”.

În ultimii ani, s-a răspândit o adevărată epidemie de spălătorii auto self-wash, în Maramureș și în toată țara. Unii preferă să folosească ascest gen de servicii, o parte dezamăgiți fiind de unele spălătorii auto clasice, iar o altă parte pur și simplu considerând că merită să stea în frig și umezeală pe banii lor pentru a fi siguri că iese o treabă bună.
Cu toate acestea, majoritatea ar prefera să își lase autoturismele pe mâna experților, în timp ce savurează o cafea ori un ceai cald.

Pentru cei din urmă, avem o veste bună: în Baia Mare s-a deschis recent poate cea mai modernă spălătorie și vulcanizare auto din Nord-ul României.

Echipă specializată, locație modernă, produse de top, atenție la detalii și prețuri care nu necesită credite bancare, dar mai ales garanția că nu trebuie să fii posesor de Ferrari pentru a beneficia de aceeași atenție la detalii din partea angajaților. Asta oferă BAV Auto de pe bulevardul Independenței din Baia Mare, iar imaginile vorbesc de la sine.

Iar cât timp echipa BAV Auto se ocupă de transformarea mașinii tale ca Nouă pentru Anul Nou, te poți așeza confortabil într-o sală de așteptare la standarde occidentale, în timp ce savurezi o cafea sau un ceai, după preferință, din partea casei.

Pentru cei care vor mai mult decât o spălare, oricât ar fi ea de profesională, există o listă de servicii care cu siguranță îi va încânta: Curățare Chimică Premium, Detailing Interior/Exterior de Precizie, Ozonificare Avansată, Igienizare Profesională a Sistemului de Climatizare.

Renumele vorbește deja în numele lor, însă dacă vrei să te convingi singur de cele prezentate, urcă-te în mașină și dă-o pe mâna experților, la adresa de pe bulevardul Independenței nr. 56 din Baia Mare!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri