26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Borșa primește încă 3 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor europene. Parlamentarii PSD de Maramureș au obținut suplimentarea fondurilor de la Bugetul de Stat

Recomandarea editorului

Bugetul de Stat pentru anul 2024 vine cu o veste importantă pentru orașul maramureșean Borșa. Parlamentarii PSD din Maramureș au depus amendamentele necesare și au reușit să obțină nu mai puțin de 3 milioane de lei pentru dezvoltarea orașului-stațiune. Aceste fonduri vor fi direcționate către finanțarea noilor proiecte europene ce urmează să fie implementate în zonă.

„Prin amendamentele pe care parlamentarii PSD Maramureș le-au depus la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2024, orașul Borșa a primit o suplimentare de 3 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor europene. Sunt foarte mândru de prietenul și colegul meu, Timiș Ion Sorin pentru faptul că Borșa este singurul oraș din România care a depus proiecte pe toate axele de finanțare europene. Și vorbim despre proiecte a căror valoare depășește valoarea proiectelor depuse de instituția Consiliului Județean, fapt pentru care primarul orașului Borșa poate fi un exemplu de bune practici atât pentru alte administrații locale, cât și pentru administrația județeană. Le mulțumesc colegilor mei, deputatul Gheorghe Simon și senatorul Sorin Vlașin pentru faptul că muncesc, alături de mine, să aducem fonduri în comunitățile Maramureșului. Mulțumim premierului Marcel Ciolacu și Guvernului României că susțin administrațiile harnice și înțeleg că investițiile sunt esențiale pentru evoluția fiecărei localități!”, a declarat deputatul de Maramureș Gabriel Zetea.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri