7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Cel mai mare buget din istoria Consiliului Județean Maramureș a fost aprobat: 872 milioane de lei pentru anul 2024! 70% din sumă este dedicată investițiilor

Recomandarea editorului

Consiliul Județean Maramureș a aprobat joi, 29 februarie, pentru anul 2024, cel mai mare buget din istoria administrației județene. Cifra se ridică la nu mai puțin de 872 de milioane de lei, iar 70% din această sumă este dedicată investițiilor și proiectelor de dezvoltare a județului.

Conform președintelui consiliului județean, Ionel Bogdan, bugetul este dedicat obiectivelor de investiții din zona economică, educațională, socială, de infrastructură și sănătate, energia regenerabilă, turism, cultură și reabilitarea clădirilor din patrimoniul Consiliului Județean Maramureș.

În ultimii trei ani și jumătate de mandat am construit, inclusiv de la zero, proiecte la care alți predecesori doar au visat ani la rând. Am venit cu proiecte prin care am pus bunăstarea maramureșenilor pe primul loc, și nu în ultimul rând, am creat echipa cu care am pus în aplicare planul de dezvoltare a Maramureșului! Această reușită se datorează tuturor colegilor mei din cadrul Consiliului Județean și a instituțiilor subordonate. Mulțumesc întregii echipe pentru implicarea în proiectele și în inițiativele de care maramureșenii au atâta nevoie. Cu toții am fost determinați de un singur scop, acela de a pune Maramureșul pe roate!”, a declarat Ionel Bogdan.

ActualMM

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri