6.7 C
Baia Mare
marți, aprilie 23, 2024

Condiții de spitalizare îmbunătățite pentru confortul pacienților la Spitalul Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș” din Baia Mare

Recomandarea editorului

Într-un efort continuu de a oferi îngrijire medicală de calitate și de a crea un mediu propice vindecării, Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare își îndreaptă atenția către îmbunătățirea condițiilor de spitalizare. 

Sub conducerea managerului Oros George Alexandru, instituția a făcut pași importanți în direcția creșterii confortului pacienților.

Achizițiile recente au vizat înlocuirea paturilor și noptierelor uzate cu echipamente noi și moderne. Aproximativ 70 de paturi, inclusiv saltele, și 70 de noptiere au fost aduse. Acestea asigură o experiență de spitalizare mai plăcută și civilizată. Inițiativa nu numai că aduce un plus de confort pacienților, dar evidențiază și angajamentul spitalului pentru o abordare holistică a îngrijirii medicale.

Managerul Oros George Alexandru subliniază importanța modernizării saloanelor și asigurării unor condiții decente de spitalizare. Acesta le consideră la fel de esențiale precum serviciile medicale oferite. Această schimbare marchează un pas semnificativ către normalitate și îmbunătățirea continuă a infrastructurii spitalului.

Pacienții pot acum beneficia de un mediu mai plăcut și confortabil în timpul spitalizării. Asta contribuie la promovarea sănătății și a bunei stări de spirit a pacienților. Eforturile depuse pentru creșterea calității condițiilor de spitalizare reflectă angajamentul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare de a asigura un tratament nu doar eficient, ci și uman.

Infomm

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri