13.7 C
Baia Mare
miercuri, februarie 28, 2024

Consiliul Județean Maramureș și Episcopia Maramureșului construiesc o grădiniță în Baia Mare

Recomandarea editorului

Consiliul Județean Maramureș și Episcopia Maramureșului și Sătmarului au anunțat o colaborare care aduce beneficii educaționale și sociale comunității băimărene. Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și Preasfințitul Părinte Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului, au făcutpublice detaliile despre acest proiect. Grădinița va fi ridicată în curtea bisericii „Nașterea Domnului” din Baia Mare.

Inițiativa va fi susținută financiar de către Consiliul Județean Maramureș, care va asigura atât construcția, cât și dotările necesare pentru ca noua grădiniță să ofere cele mai bune condiții de îngrijire și educație pentru copii. Cu o capacitate proiectată de 140 de locuri, această grădiniță va veni în întâmpinarea nevoilor comunității locale, oferind o infrastructură modernă și sigură pentru cei mici.

În cadrul întâlnirii, la care au participat și Gabriel Ștețco, administratorul județului Maramureș și arhitectul Horia Brânzei, s-au analizat în detaliu planurile și proiectele pentru această nouă instituție de învățământ preșcolar.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a exprimat satisfacția sa față de implicarea Episcopiei Maramureșului și Sătmarului în domeniul educației, subliniind importanța unei astfel de colaborări în contextul actual, în care copiii au nevoie de îndrumare și sprijin moral.

„Mă bucur că Episcopia Maramureșului și Sătmarului este implicată în educație, pentru că în vremurile tulburi pe care le trăim copiii au nevoie de îndrumare și de sprijin moral. Mulțumesc Preasfinției sale Iustin, Episcop al Maramureșului și Sătmarului pentru susținerea acestui parteneriat cu Consiliul Județean și pentru deschiderea pe care o are față de creșterea generațiilor viitoare în spiritul valorilor morale creștine”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

InfoMM

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele știri