15.7 C
Baia Mare
vineri, iunie 21, 2024

Continuă întâlnirile cu cetățenii în cartierele din Baia Mare: primarul interimar și șefii de servicii din Primăria Baia Mare ajung zilele acestea în cartierul Gării, respectiv Depozitelor

Recomandarea editorului

Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare continuă seria audiențelor cu băimărenii direct în cartiere. Înainte de sărbători au fost discuții cu cetățenii din cartierele Săsar și Decebal, iar zilele următoare vine rândul băimărenilor din cartierele Gării și Depozitelor să își spună oful și să primească răspunsul la întrebările pe care le au despre diversele servicii publice. 

Invităm toți locuitorii Băii Mare să participe la audiențele organizate în cartierele orașului, unde vor putea discuta despre problemele imediate și prioritățile pentru anul în curs.

„Marți, 9 ianuarie 2024, ora 16:00, ne întâlnim în cartierul Gării, în parcul de lângă gară. Miercuri, 10 ianuarie 2024, ora 15:00, dialogul se mută în cartierul Depozitelor, la locul de joacă de pe strada Motorului” a anunțat Doru Dăncuș.

Primarul interimar și colegii săi din conducerea serviciilor Primăriei vor fi prezenți, pregătiți să ofere răspunsuri punctuale la întrebările comunității.

Aceste întâlniri reprezintă o oportunitate de a face cunoscută vocea fiecărui cetățean și de a contribui la modelarea viitorului orașului nostru. Haideți să fim parte activă în construirea unei comunități mai puternice și mai unite!

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri