14.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Contract semnat! Peste 14 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră la Săpânța. Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: „Săpânța continuă CU ÎNCREDERE pe drumul cel bun!”

Recomandarea editorului

O nouă investiție majoră la Săpânța! A fost semnat contractul, în valoare de peste 14 milioane de lei, pentru extinderea rețelei de canalizare. Alături de primarul Ioan Braicu, la semnarea contractului a fost prezent și deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, care l-a felicitat pentru realizare și l-a asigurat în continuare de sprijinul organizației PSD pentru a îndeplini din ce în ce mai multe obiective pentru oameni.

„O zi importantă azi, pentru locuitorii din Săpânța. Contractul care prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră în localitate în sumă totală de 14,9 milioane de lei, din care 14,3 milioane de lei finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a fost semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice de către primarul din Săpânța, Ioan Braicu și secretarul de stat Alex Stoica.
Vreau să îl felicit pe Ioan Braicu pentru tot ce a făcut în acest mandat și să îl asigur că sprijinul pe care l-a avut până acum din partea mea și PSD Maramureș va continua și în lunile următoare. Mai mult, am convingerea că după ce va preda ștafeta președintelui PSD Săpânța, Ionică Turda, candidatul social-democraților maramureșeni pentru Primăria Săpânța, actualul primar Ioan Braicu va rămâne un sfetnic de nădejde alături de viitoarea conducere a administrației locale și va fi un om la fel de implicat în problemele societății. Pentru că noi MUNCIM pentru oameni!”, a declarat Gabriel Zetea.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri