10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Deputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Candidez pentru președinția Consiliului Județean Maramureș alături de o echipă de profesioniști”

Recomandarea editorului

PSD Maramureș a depus luni, 29 aprilie, lista candidaturilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean dar și pentru pozițiile de consilieri județeni. Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, liderul județean al PSD și candidat al formațiunii social-democrate la președinția CJ Maramureș a arătat că va candida alături de o echipă de medici, profesori, ingineri, oameni care reprezintă întreg județul Maramureș.

Avem candidați din Borșa, din Moisei, din Vișeu de Sus și de pe Valea Ruscovei, de pe Valea Izei și din Sighetu Marmației – capitala voievodală a Maramureșului. Avem candidați de pe Tisa și de pe Mara, din Țara Lăpușului, a Codrului, a Chioarului și din Baia Mare, oameni care-și vor pune întreaga lor experiență în slujba Maramureșului. Candidăm pentru a avea în Maramureș șantiere, pentru că doar șantierele sunt cele care aduc valoare adăugată și care cresc veniturile fiecărui maramureșean. Promisiunile neonorate ale celor care au condus în ultimii patru ani de zile județul trebuie să devină realitate. Iar această echipă de profesioniști, de oameni cinstiți ai Maramureșului se angajează ca, în maximum un an de zile, toate promisiunile pe care le-au făcut cei care până acum au condus Consiliul Județean să se și întâmple, să devină realitate. Șantierele înseamnă viață economică, înseamnă profit în buzunarele patronilor din Maramureș. Șantierele înseamnă că aceștia pot să își plătească angajații mai bine, iar apoi angajații pot să ia acești bani să-i ducă acasă la familiile și la copiii lor”, a arătat deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș și candidatul formațiunii social-democrate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Liderul județean al PSD a arătat că, împreună cu colegii săi, candidează pentru a reîntregi marea familie a Maramureșului, deoarece peste 150.000 de maramureșeni au plecat din Maramureș la muncă în Europa. Acesta susține că dacă aici, acasă, vor fi create condiții de muncă decente, dacă se va face canalizare și apă, școli și grădinițe, drumuri comunale și drumuri județene, dacă vor oferi locuri de muncă mai bine plătite, o bună parte dintre cei plecați vor reveni acasă pentru a-și reîntregi familiile. Deputatul PSD Maramureș a precizat că le-a cerut două lucruri candidaților PSD în județul Maramureș, fie că aleg să candideze pentru consilieri locali, județeni sau pentru pozițiile de primari: să nu mintă și să își onoreze toate promisiunile pe care le vor face în pliantele și programele pe care le vor propune electoratului. Acesta a arătat că aceste promisiuni trebuie să fie realizate în patru ani de zile, pentru că vor fi aleși pentru patru ani.

Nu ne permitem, la fel cum au făcut cei care au fost înaintea noastră, să lăsăm promisiunile neonorate, să le lăsăm moștenire celor care vin după noi. Noi suntem oamenii faptelor, mergem cu capul sus și cu coloana vertebrală dreaptă în fața maramureșenilor, cu lucruri concrete pe care le facem în patru ani. Și le mai cer colegilor din PSD Maramureș să înțelegem cu toții un lucru: campania electorală durează 30 de zile. În 30 de zile vom avea concurență electorală, dar campaniile se termină în 9 iunie. Însă după ce campania electorală se va încheia, uităm de apartanența politică. Atunci când vom trece pragul Consiliului Local sau al Consiliului Județean după ce s-au terminat alegerile suntem maramureșeni și atât. Politica mare să se facă în București, la Palatul Victoria, la Palatul Cotroceni, la Palatul Parlamentului. Aici, în Maramureș, după ce se termină alegerile locale ne ocupăm de administrație, fără patimă politică”, a concluzionat Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Consiliul Județean.

Deputatul social-democrat susține că își dorește o campanie electorală curată, în cadrul căreia se se vorbească despre proiecte, despre cei alături de care candidează, despre profesionalismul fiecăruia, despre lucrurile pe care și le dorește fiecare pentru Maramureș, lăsând deoparte atacurile la adresa contracandidaților și a familiilor acestora.

Trebuie să înțelegem că familiile noastre sunt sfinte și ele nu candidează, ci noi, ca oameni politici. În 9 iunie eu am încredere în Maramureș și în echipa PSD Maramureș, iar maramureșenii știu că vor avea încredere în PSD”, a concluzionat deputatul Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean Maramureș.

Biroul de presă al PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri