14.7 C
Baia Mare
vineri, mai 17, 2024

OFICIAL: UDMR a depus candidaturile pentru Primăria Baia Mare, Consiliul Local și Consiliul Județean Maramureș! “Susținătorii noștri sunt hotărâți și știu că interesele noastre pot fi reprezentate de UDMR atât în consiliile locale cât și cel județean, precum și în Parlamentul European”

Recomandarea editorului

Reprenzentanții UDMR Maramureș au depus astăzi candidaturile pentru Primăria Baia Mare, Consiliul Local Baia Mare și Consiliul județean Maramureș. Nu mai puțin de 7.000 de semnături au fost depuse de către candidații UDMR alături de candidaturile lor, semnături care reprezintă cu 60% mai mult decât necesarul.

Susținătorii noștri sunt hotărâți și știu că interesele noastre pot fi reprezentate de către UDMR atât în consiliile locale cât și în cel județean, precum și în Parlamentul European.

Pentru prima dată în mulți ani, UDMR a decis să nu facă alianțe preelectorale cu nici un partid și să lupte singur în cursa pentru principalele primării din Maramureș, dar și pentru șefia Consiliului Județean Maramureș. Pap Zsolt István este candidatul UDMR pentru Primăria Baia Mare, în timp ce președintele UDMR Maramureș, Pintér Zsolt, candidează pentru șefia Consiliului Județean Maramureș.

Soluția UDMR pentru un viitor mai bun, mai modern în Baia Mare este Pap Zsolt István! Prin #proiectulverde asigurăm o alternativă viabilă pentru situația actuala a municipiului”, a declarat Pintér Zsolt.

Împreună cu echipa sa de consilieri județeni, UDMR Maramureș vrea să creeze comunități bine conturate, dezvoltate, bine puse la punct și care să trăiască într-un mediu prielnic.

Deviza lui Pintér Zsolt, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean Maramureș, precum și a echipei sale de pe lista consilierilor județeni, este să avem „Comunități puternice în localități dezvoltate!” Echipa UDMR pentru Maramureș va construi comunități bine conturate și sănătoase într-un mediu prietenos, în localități bine puse la punct”, arată Pap Zsolt István.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri