21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Două fetițe de 5 ani din Baia Mare, dispărute din curtea blocului unde se jucau. Jandarmii au reușit să le găsească în timp record

Recomandarea editorului

În data de 27 iunie a.c., în jurul orei 17:30, în timp ce se aflau în efectuarea serviciului, membrii echipei de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș au fost alertați de către Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș pentru căutarea a două fetițe de 5 ani dispărute din curtea blocului în care se jucau.

După aproximativ 15 minute de căutări, jandarmii le-au găsit pe cele două micuțe la un loc de joacă aflat la aproximativ 1 km distanță de adresa la care locuiesc. Deși puțin speriate pentru că nu mai știau drumul de întoarcere spre casă, dar având încredere că oamenii legii le vor duce înapoi la părinți, cele două fetițe au fost conduse de către colegii noștri în siguranță la adresa de domiciliu.

Pentru evitarea producerii unor situații nedorite, Jandarmeria Maramureș recomandă tuturor părinților să acorde o atenție deosebită copiilor atunci când ies cu aceștia la joacă, atât în apropierea casei, cât și în parcuri sau în alte zone de agrement. Totodată, să îi supravegheze cu atenție chiar dacă se găsesc în curtea blocului în care locuiesc și în niciun caz să nu îi lase să circule neînsoțiți de un adult atunci când se deplasează prin oraș.

De asemenea, să se asigure că cei mici se află în permanență în raza vizuală a părinților sau a adulților care îi supraveghează și că sunt în siguranță.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri