21.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Primarul Doru Dăncuș a “tăiat în carne vie”: a redus semnificativ funcțiile de coducere din administrația locală și desființat posturile de șefi de birouri. Postul de director general al Poliției Locale va fi scos la concurs:

Recomandarea editorului

Consilierii locali băimăreni au votat favorabil, la ședința de miercuri, noua organigramă a Primăriei Baia Mare propusă de primarul ales al municipiului, Doru Dăncuș. Printre noutăți, posturile de șefi de birou au fost desființate, iar funcțiile de conducere au fost reduse semnificativ. De asemnea, a fost desființat un post de director executiv al Poliției Locale, iar postul de director general al acestei direcții va fi scos la concurs, arată edilul.

S-a terminat cu „tăiatul frunzelor la câini” pe bani publici în Primăria Baia Mare! Nu sunt un adept al măsurilor intransigente, însă cu unii nu se poate altfel. Am redus semnificativ numărul de șefi din Primăria Baia Mare, printr-o nouă organigramă. Eficiență, transparență și reformă administrativă. Asta mi-am propus și asta fac, în calitate de primar ales al municipiului Baia Mare. La inițiativa mea, consilierii locali au aprobat noua organigramă a Primăriei, prin care am redus semnificativ numărul de posturi de conducere și am desființat funcțiile de șefi de birou. Practic, ne-am încadrat în marja de 8% posturi de conducere raportat la numărul de personal.
Știți deja foarte bine că, în mod special, mi-am dorit dinamizarea activității Poliției Locale. Vă anunț că am desființat un post de director executiv. Scoatem la concurs postul de director general și am convingerea că prin acest demers corect vom reuși să găsim o persoană potrivită care să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, care să îi pună pe polițiștii locali cu adevărat în slujba băimărenilor„, a declarat Doru Dăncuș.

Tot în ședința de miercuri au fost aprobate și noile organigrame ale instituțiilor subordonate administrației publice locale. Și aici a fost redus numărul de șefi.

Prin aceste măsuri îmi doresc să eficientizez activitatea administrației publice locale din Baia Mare și să asigur o mai bună gestionare a resurselor umane și financiare. Așa cum am obișnuit, continui sa mă dedic obiectivului meu de a oferi băimărenilor servicii publice de calitate bazate pe eficienta și transparență. Continui să aduc Primăria, administrația publică locală cu toți angajații săi în slujba băimărenilor și nu accept nimic mai puțin!”, a mai spus primarul municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri