18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Femei terorizate de parteneri în Baia Mare: ordin de protecție încălcat în doar 24 de ore

Recomandarea editorului

În ultimele zile, municipiul Baia Mare este din nou zguduit de două cazuri tulburătoare de violență în familie. Două femei, în vârstă de 19 și 66 de ani, au căzut victime agresiunilor celor doi parteneri. Polițiștii au intervenit emițând ordine de protecție provizorii.

Cu toate acestea, într-un caz alarmant, teroarea nu a cedat nici măcar sub umbrela legii. După ce un bărbat de 47 de ani a fost restricționat printr-un ordin de protecție provizoriu, acesta a ignorat complet decizia autorităților. A pătruns în casa femeii de 66 de ani, la doar o zi după ce ordinul a fost emis.

Victima a sunat imediat la 112, solicitând ajutorul polițiștilor, care au intervenit rapid la fața locului. Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat că „polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu.”

Situația alarmantă ridică semne de întrebare cu privire la eficacitatea măsurilor de protecție în astfel de cazuri și subliniază nevoia de o abordare mai fermă pentru prevenirea recidivei violenței domestice.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri