7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Ferrari F8 și alte mașini de lux, de vânzare la Elite Cars Leasing

Recomandarea editorului

Visul foarte multor șoferi este să conducă o mașină de lux. Deși o mare parte din ei se gândesc că acest lucru nu este posibil, Elite Cars Leasing le poate îndeplini dorințele. Compania pune la dispoziția clienților mașini noi și rulate în leasing, dar și pentru achiziția directă, de la unele dintre cele mai cunoscute branduri. Mașini de lux sau nu, în orice caz, vei găsi cu siguranță autoturismul visurilor tale. În plus, beneficiezi și de consultanță pentru a alege una din cele mai bune mașini pentru tine și nevoile tale.

În leasing sau prin achiziție directă, ai parte de Ferrari F8 și alte mașini de lux de la Elite Cars Leasing! Fiecare autoturism dispune de toate informațiile necesare pentru a te asigura că faci o alegere potrivită. Indiferent că este vorba despre unul nou sau rulat, ai parte de detalii relevante, care includ rulajul, puterea, data înmatriculării, tipul caroseriei, culoarea tapițeriei și tipul acesteia, transmisia și tracțiunea, capacitatea, consumul mixt sau tipul de combustibil. De asemenea, în funcție de marcă și model, ai la dispoziție și opțiunile pe care le are fiecare mașină în parte.

Totodată, pe site-ul de la Elite Cars Leasing sunt afișate toate prețurile, cât și detalii despre cum poți achiziționa mașina în leasing. Peste 1500 de mașini își așteaptă noul proprietar! Pe site poți vedea toată gama de mașini disponibilă în showroom-urile companiei. Ai posibilitatea de a te deplasa la unul dintre ele pentru a vedea și în realitate calitatea autoturismelor. Locațiile sunt în București, Brașov și Bacău. Tot pe site ai parte și de o categorie destinată mașinilor cu livrare imediată, dacă ai pus deja ochii pe una și vrei să intri în posesia ei cât mai repede.

Categorii variate de autoturisme pentru toate preferințele

Indiferent că îți dorești o mașină sport sau elegantă, în orice situație poți cumpăra una în leasing sau prin achiziție directă la Elite Cars. Categoriile de mașini sunt variate, brandurile și modelele sunt multiple, reușind să îndeplinească unele dintre cele mai exigente dorințe și preferințe ale fiecărui client. Compania se bucură de un număr mare de clienți mulțumiți, printre care te poți afla la rândul tău.

Ai ocazia de a verifica stocul extern, pe cel intern, ai la dispoziție mașini noi, neînmatriculate și nerulate, mașini cu maxim 1 an de utilizare, mașini cu maxim 2 ani de utilizare, modele hibride sau modele electrice. Toate acestea au o calitate superioară, provin de la producători consacrați și pot intra în posesia ta într-un timp foarte scurt.

Doar mașini sigure și verificate!

Elite Cars Leasing procură autoturisme doar cu istoric în reprezentanță, astfel încât clientul să aibă parte de o achiziție sigură și verificată. Ai mai multe posibilități de finanțare disponibile, experții sunt alături de tine în orice moment pentru achiziția dorită, iar dacă ai o mașină veche o poți înlocui cu una nouă prin serviciile trade-in și buy-back.

Pentru mai multe informații poți contacta echipa la numărul de telefon de pe site sau la adresa de e-mail [email protected].

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri