7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Dr. Andreas Friedl a fost ales vicepreședinte PSD Maramureș pe Domeniul Sănătate

Recomandarea editorului

În 26 ianuarie 2024, în prezența președintelui PSD la nivel central, Marcel Ciolacu, a președintelui Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a secretarului general al partidului, Paul Stănescu, a europarlamentarului Mihai Tudose, dar și a ministrului Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, filiala județeană a PSD Maramureș și-a ales structura de conducere pentru un nou mandat.

La Conferința Județeană de Alegeri au participat aproape 1000 de delegați, iar Gabriel Zetea a fost reconfirmat în funcția de președinte al Partidului Social-Democrat Maramureș. Din echipa de conducere pe care o are alături face parte și dr. Andreas Friedl, votat în funcția de vicepreședinte pe Domeniul Sănătate. Dr Andreas Friedl – medic specialist urolog la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia a urmat Facultatea de Medicină la Târgu Mureș în specializarea medicină generală, rezidențiatul în urologie, iar din decembrie 2020 este angajat al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Cu un masterat în managementul serviciilor de sănătate și un altul în cercetare științifică medico-farmaceutică, dr. Andreas Friedl are competență în litotritie extracorporeală, ecografia aparatului urinar și radiologie intervențională, dar și modul psihopedagogic nivel I și II în cadrul UMF Tg Mureș.

Oameni noi și dedicați comunității au ales să vină în politică alături de PSD Maramureș pentru a aduce un suflu nou prin ideile lor inovatoare. Mă bucur că a ales echipa social-democrată și am convingerea că, împreună, vom reuși să facem mult mai mult pentru sistemul sanitar din județ. Pentru că, așa cum am spus mereu, sănătatea și educația au fost mereu prioritare pentru mine și am susținut întotdeauna aceste domenii. Dr. Andreas Friedl reprezintă un real câștig nu doar pentru noi, ci pentru întreg domeniul pe care îl reprezintă și îl asigur că va avea mereu un mine un aliat și un prieten”, a declarat președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea.
În ceea ce privește decizia de a se înregimenta politic și de a activa la cel mai înalt nivel județean, dr. Andreas Friedl a declarat că a intrat în PSD Maramureș ”din dorința de a aduce normalitate în sistemul medical prin dotarea eficientă a serviciilor medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență și oferirea de servicii medicale în condiții optime pacienților care aleg serviciile acestei unități medicale. Un alt obiectiv politico-administrativ îl reprezintă atragerea de fonduri nerambursabile pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalelor prin implementarea cercetării medicale avansate ca sursă de finanțare, dar și atragerea de personal medical – în special medici – în județul Maramureș prin susținerea performanței”, a precizat dr. Andreas Friedl.

Biroul de presă al PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri