26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Gabriel Zetea: „PSD Maramureș, pregătit pentru toate alegerile electorale din 2024! Avem cea mai mare și cea mai importantă echipă politică din Maramureș și suntem pregătiți să ieșim în fața maramureșenilor pentru a ne prezenta candidații și programul de guvernare”

Recomandarea editorului

PSD Maramureș pregătit pentru toate alegerile electorale din 2024!

Avem cea mai mare și cea mai importantă #echipăpolitică din Maramureș și suntem pregătiți să ieșim în fața maramureșenilor pentru a ne prezenta candidații și programul de guvernare. Oameni noi și vechi, primari destoinici, reprezentanți ai mediului de afaceri dar și din domeniile: cultură, sănătate, finanțe, administrație publică locală și centrală, HoReCa, aceasta este ECHIPA PSD Maramureș pe care o am alături în toate confruntările electorale care vor urma! Și sunt mândru de fiecare dintre ei și am încredere în fiecare membru al echipei noastre!

Până la prima rundă de alegeri, în 9 iunie 2024, când vă așteptăm să votați președintele Consiliului Județean Maramureș, primarii, consilierii județeni și consilierii locali vom prezenta atât colegii noi care ni s-au alăturat, cât și pe cei mai vechi membri ai PSD Maramureș! Și împreună VOM ÎNVINGE!

Gabriel Zetea,
Deputat de Maramureș
Președinte PSD Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri