7.7 C
Baia Mare
duminică, aprilie 21, 2024

Schimbări la Minaur: postul de director al clubului va fi scos la concurs. Decizia Consiliului Local Baia Mare și ce spune primarul interimar Doru Dăncuș

Recomandarea editorului

Consiliul Local al municipiului Baia Mare a decis în ședința de ieri, 26 februarie, cu majoritate, aprobarea proiectului de hotărâre prin care funcția de director al clubului Minaur să fie scoasă la concurs.

Conform primarului interimar Doru Dăncuș, prin această acțiune se dorește atragerea unor persoane potrivite la conducerea clubului sportiv, care să cunoască fenomenul, să fie transparente și cu un proiect managerial coerent, dar mai ales care să atragă sponsori privați pentru buna funcționare a clubului fără a mai pune presiune pe bugetul public.

Am pus punct astăzi oficial risipei banilor publici la Clubul Sportiv Minaur. Cu acordul majorității consilierilor locali, care au aprobat proiectul de hotărâre, scoatem la concurs funcția de director al clubului.

Până recent, toți aleșii locali au fost de acord că nu mai putem tolera ce se întâmplă acolo. Apoi am avut și auditul care a confirmat neregulile. Astăzi, înflăcărați probabil de apropierea alegerilor, unii au zis că ar trebui să îi lăsăm pe cei care sunt în conducere acum, ce treabă are interimarul cu ei… Nu am treabă cu nimeni! Nu accept, însă, risipirea banilor publici.

Vrem sport de performanță. Vrem Minaur. Și vrem să se ocupe oameni profesioniști și corecți de conducerea clubului. Prin scoaterea la concurs vizăm să găsim pe cineva care cunoaște fenomenul, care are credibilitate și un proiect managerial coerent. Pe cineva care să fie transparent. Vrem să știm la virgulă ce se face cu bugetul alocat de municipalitate. Vrem un om cu viziune, care să nu stea cu mâna întinsă la Primărie, ci să atragă sponsori și din mediul privat. Sunt convins că sunt mulți care îndeplinesc aceste criterii, iar acum au ocazia!”, a declarat Doru Dăncuș.

ActualMM

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri