20.7 C
Baia Mare
duminică, iulie 21, 2024

„În spatele unui partid puternic se află întotdeauna oameni dedicați, preocupați de binele celor din jur și dornici să schimbe lucrurile în bine. PSD are cea mai bună echipă, atât la nivel central, cât și la nivel local!” – Sorin Vlașin, senator de Maramureș

Recomandarea editorului

În spatele unui partid puternic se află întotdeauna oameni dedicați, preocupați de binele celor din jur și dornici să schimbe lucrurile în bine.

Am mai spus și cred cu tărie că OAMENII sunt cei care dau valoare și tărie partidului nostru. PSD are cea mai bună echipă, atât la nivel central, cât și la nivel local. Ședința Organizației PSD Sighetu Marmației, care a avut loc aseară, m-a convins încă o dată de acest lucru.

Am primit zeci de noi membri, de toate vârstele și din toate categoriile sociale, oameni care nu au mai făcut politică, dar care au ales să vină alături de noi, pentru că PSD reprezintă singura soluție viabilă pentru dezvoltare. În ultimele săptămâni am primit aproape 100 de noi colegi, iar entuziasmul și încrederea lor ne motivează să devenim tot mai buni.

Sunt mândru că PSD Sighetu Marmației devine o organizație tot mai puternică și tot mai apropiată de oameni, pentru că numai împreună putem construi un viitor mai bun!

Sorin Vlașin,

Senator PSD de Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri