21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Încă 500.000 de lei din Bugetul de Stat vin în Maramureș pentru infrastructura rutieră din Ulmeni, datorită amendamentelor depuse de parlamentarii PSD din județ

Recomandarea editorului

Deputatul de Maramureș Gabriel Zetea, vicepreședinte la nivel național al Partidului Social Democrat (PSD), anunță suplimentarea fondurilor de la Bugetul de Stat cu 500.000 de lei pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor din Ulmeni și satele înconjurătoare.

Împreună cu senatorul Sorin Vlașin și deputatul Gheorghe Șimon, au depus amendamente care au rezultat în suplimentarea bugetului pentru a fi continuate investițiile în infrastructura rutieră a orașului Ulmeni.

„Suplimentarea fondurilor cu 500.000 de lei de la Bugetul de Stat pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor din Ulmeni și satele aparținătoare! Prin amendamentele pe care le-am depus la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2024 alături de colegii mei parlamentari, senatorul Sorin Vlașin și deputatul Gheorghe Simon am reușit să obținem încă 500.000 de lei pentru a fi continuate investițiile în infrastructura rutieră a orașului Ulmeni.
Îl felicit încă o dată, pe această cale, pe primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar pentru contractul în sumă de 15,5 milioane de lei care a fost semnat încă de anul trecut la Ministerul Dezvoltării și care prevede reabilitarea și modernizarea a 9 km de drum în orașul Ulmeni și satele aparținătoare. Pe lângă cei 5 km de drum care se află deja în execuție, până la finalul anului 2024, 90% din infrastructura rutieră din orașul Ulmeni și satele aparținătoare va fi reabilitată! Îi mulțumim premierului României, Marcel Ciolacu pentru faptul că arată de fiecare dată deschidere față de toate proiectele Maramureșului! Pentru că NOI MUNCIM PENTRU OAMENI!”, arată Gabriel Zetea.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri