12.7 C
Baia Mare
marți, mai 28, 2024

Incidente la Vivo Mall Baia Mare: un bărbat cu un cuțit a iscat un scandal, iar un ghiozdan uitat de un copil a panicat clienții și poliția

Recomandarea editorului

Astăzi, Vivo Mall din Baia Mare a fost locul unde s-au petrecut două incidente care au adus panică printre cumpărători și au mobilizat forțele de ordine. 

Primul incident a avut loc atunci când agenții de pază ai centrului comercial au fost nevoiți să sune la 112, confruntându-se cu un bărbat înarmat cu un cuțit. Surse ActualMM afirmă că individul a fost scos din mall, dar nu fără a crea un adevărat scandal. Refuzând să părăsească locația, acesta a insistat să fie reprimit în centrul comercial. Polițiștii au intervenit prompt, conducându-l la sediul poliției pentru audieri.

Într-un al doilea incident, un ghiozdan uitat a generat panică printre clienți. Unul dintre vizitatori a sunat imediat la 112, iar autoritățile au intervenit rapid pentru a verifica situația. Cu toate acestea, s-a dovedit că era vorba doar de un incident nevinovat: un copil și-a uitat ghiozdanul în centrul comercial. Deși totul s-a încheiat cu bine, clienții au simțit momente tensionate.

Sursă foto.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri