26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Un nou magazin de brânzeturi și afumături tradiționale în Baia Mare! Tinerii proprietari au adus aici tradițiile păstorești tocmai de la Sibiu

Recomandarea editorului

De la producerea și vânzarea de brânză din stâna proprie și până la deschiderea, tocmai în Baia Mare, a unui magazin de produse tradiționale din zona Sibiului. Acesta este parcursul fabulos al unor tineri antreprenori ambițioși, ale căror vise sunt mult mai mărețe, însă cât se poate de realizabile.

Nu vor să devină simboluri, așadar nu o să le pomenim numele. Ce își doresc este, însă, ca produsele lor să aducă zâmbete pe chipurile tuturor celor care le trec pragul, și muncesc din greu pentru aceasta. De la produsele din carne și brânză tradiționale de calitate, la zona de patiserie și până la curățenia exemplară, tinerii antreprenori sunt atenți la experiența clienților și știu că detaliile fac diferența.

Magazinul a fost deschis doar de câteva zile și se află în complexul comercial Baia Mare Value Centre, însă deja feedback-ul pozitiv al celor care le-au încercat produsele a început să fie auzit peste tot.

Produse tradiționale din zona Sibiului, dar de ce în Baia Mare?

“Noi suntem niște tineri cu dorința de a promova locul în care ne-am născut, tradițiile păstorești și produsele din zona noastră. Produse care, spunem noi, sunt de o înaltă calitate, făcute cu suflet așa ca aici, în Maramureș. Am ales cea mai frumoasă zonă din țară și pentru că aici tradiția e vie, la fel cum dorim să o păstrăm și noi. Credem că maramureșenii vor aprecia ceea ce facem, poate mai mult decât oriunde altundeva.
Am început de jos, prin a vinde brânza pe care o producem cu animalele noastre, la standardele anilor în care trăim, dar păstrând în același timp rețetele vechi păstorești din mărginimea Sibiului. După un timp, am început să investim în diversificarea gamei de produse cu câteva afumături din zonă și produse de panificație. Pe lângă brânza noastră și produsele din carne tradiționale, vindem și cozonac, chec, sărățele cu brânză, covrigei dar și cornulețe cu gem, că tot suntem în apropierea Crăciunului. Vrem să ne ridicăm la așteptările clienților noștri”, ne povestesc proprietarii Stânei Sibianului.

Am putea să vă continuăm descrierea, însă, vă invităm să degustați produsele lor și să decideți singuri dacă își se ridică la nivelul renumelui pe care tinerii antreprenori și l-au ridicat deja.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri