19.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

Investiții pentru cultură, infrastructură și proiecte pentru tineri. UDMR: „Aducem 1 milion de lei în Maramureș”

Recomandarea editorului

UDMR aduce în județul Maramureș un milion de lei. Această sumă a fost alocată la elaborarea bugetului pe 2024.

Conform reprezentanților organizației județene a partidului, din aceasta va fi achiziționată și amenajată o casă-muzeu în Câmpulung la Tisa, va fi asfaltată strada Bem din Coltău, și va fi achiziționat un sistem modular de pumptrack în Baia Mare pentru tineri, pretabil pentru ciclism, skateboard, roller skate.

„Acesta este rezultatul muncii noastre, a UDMR, prin care putem dezvolta comunitățile locale și datorită căreia oamenilor, tinerilor din comunitate le putem oferi condiții mai bune de trai. Este foarte important pentru noi ca în afară de a construi, de a sprijini comunitățile noastre din punct de vedere al identității, al culturii, să participăm cu resursele si posibilitățile noastre și la dezvoltarea localităților unde trăiesc comunități importante”, a declarat Pintér Zsolt, președintele UDMR al Organizației Județene Maramureș.

Investiția în valoare de 300.000 de lei în sistemul modular de pumptrack care va ajunge în Baia Mare, bucuria tinerilor

„O promisiune veche este pe cale să se realizeze. La elaborarea bugetului pe 2024, cu sprijinul colegilor UDMR din parlament, am obținut banii necesari pentru a achiziționa un sistem modular de pumptrack pentru tineri, pretabil pentru ciclism, skateboard, roller skate. Scopul este de a oferi tinerilor șansa de a petrece cât mai mult timp în aer liber, practicând diferite sporturi”, arată Pap Zsolt, viceprimarul municipiului Baia Mare. Acesta a mai menționat că, din păcate, Baia Mare a primit doar suma cerută de UDMR.

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri