18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Investiții pentru Viitor. Planurile Ambițioase ale Maramureșului și Alianța cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei

Recomandarea editorului

Articolul de mai jos prezintă o întâlnire recentă între Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, și reprezentantul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, Wassila Dridi. În cadrul discuțiilor, au fost abordate proiectele de infrastructură, educație, sănătate, precum și investițiile pentru conservarea patrimoniului cultural și dezvoltarea comunităților marginalizate din regiune.

Ionel Bogdan a subliniat importanța sprijinului financiar pentru aceste inițiative și încrederea sa în obținerea acestuia din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, asigurând astfel dezvoltarea sustenabilă a Maramureșului.

„Pentru a asigura finanțarea necesară implementării proiectelor cu un impact major în dezvoltarea județului Maramureș, am avut astăzi o întâlnire de lucru cu doamna Wassila Dridi, manager împrumuturi și dezvoltare socială în cadrul Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Am discutat cu doamna Wassila Dridi despre portofoliul de proiecte pe care l-am dezvoltat în acești trei ani de când am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, precum și despre impactul pozitiv pe care aceste proiecte îl vor avea în comunitatea maramureșeană. Ulterior, am mers în teren pentru a vedea câteva dintre obiectivele de investiții pe care le avem în plan.

Investițiile în domeniul infrastructurii, educației, sănătății, conservării patrimoniului cultural, dar și pentru dezvoltarea comunităților marginalizate sunt câteva dintre proiectele pe care le-am prezentat doamnei Wassila Dridi și care sunt eligibile pentru a primi sprijin financiar din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei. Am încredere că vom primi sprijinul de care avem nevoie din partea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, iar astfel vom asigura cofinanțarea și cheltuielile neeligibile pentru proiectele noastre de dezvoltare a Maramureșului”, a declarat Bogdan.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri