19.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Fără teamă de lege sau divinitate, un tânăr din Baia Mare a încălcat ordinul de protecție și și-a atacat mama

Recomandarea editorului

Într-un incident șocant din Baia Mare, un tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat violent propria mamă. Acesta a sfidat-o astfel nu doar pe cea care i-a dat viață, ci și ordinele legale de protecție. Potrivit rapoartelor, femeia de 60 de ani a sunat la serviciul de urgență 112 pentru a cere ajutor în fața amenințărilor fiului ei.

Conform Legii 217 din 2003 Republicată, violența domestică este definită ca orice formă de abuz fizic, sexual, psihologic, economic, social sau spiritual care are loc în cadrul familial. În acest caz, tânărul în cauză a încălcat explicit ordinul de protecție emis de instanță, care ar fi trebuit să o protejeze pe mama sa pe o perioadă de șase luni.

Reprezentanții poliției municipiului Baia Mare au declarat că au intervenit prompt, reținând tânărul pentru 24 de ore în vederea cercetării acestuia pentru nerespectarea ordinului de protecție, violență în familie și amenințare. Incidentul reprezintă doar unul dintre multele cazuri tragice de violență domestică care se produc în țară.

Este esențial ca victimele violenței domestice să ia măsuri imediate și să raporteze astfel de abuzuri autorităților competente. Polițiștii din Baia Mare încurajează pe oricine se află într-o astfel de situație să sune la numărul de urgență 112 sau să depună o plângere scrisă, pentru a asigura siguranța și protecția lor.

Într-o lume în care legile și ordinele de protecție sunt esențiale pentru a proteja victimele, acest incident îngrijorător subliniază necesitatea implementării mai eficiente a măsurilor de protecție împotriva violenței domestice.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri