22.7 C
Baia Mare
marți, iulie 16, 2024

Liceul de Arte din Baia Mare în centrul unui scandal de agresiune sexuală: profesor acuzat de atingeri neadecvate asupra unei eleve de 15 ani!

Recomandarea editorului

Un profesor de muzică de la Colegiul de Arte din Baia Mare se află în mijlocul unui scandal de agresiune sexuală, după ce părinții unei eleve în vârstă de 15 ani au depus o plângere la poliție. Conform Știrile ProTV, părinții fetei susțin că profesorul de oboi al acesteia a făcut avansuri neadecvate, inclusiv atingeri și sărutări, pe parcursul unui an.

Familia adolescentei a fost șocată de relatarea acesteia, în care detaliază presupusele incidente. Mama fetei a declarat pentru Știrile ProTV că profesorul ar fi bătut-o cu palma peste fund, ar fi avut gesturi indecente și ar fi sărutat-o în timpul orelor unu la unu. Îngrijorați de schimbările semnificative în comportamentul fetei, părinții au decis să ia măsuri și au depus o plângere la poliție.

Părinții spun că fiica lor a avut nevoie de sprijinul unui psiholog pentru a depăși traumele suferite. Tatăl a subliniat că, în urma intervenției specializate, adolescenta începe să-și revină, iar familia a fost ulterior șocată să descopere că nu este primul caz de acest fel implicând același profesor. Împotriva acestuia a mai fost depusă o plângere în urmă cu câțiva ani.

Conducerea Colegiului de Arte a luat măsuri pentru investigarea cazului și a format o comisie care să ancheteze acuzațiile. Cu toate acestea, directorul școlii, Ancuța Ramona Sabo, a precizat că profesorul va continua să predea până când instanța de judecată va emite o decizie finală, subliniind că acesta nu are o condamnare și nu poate fi retras de la catedră.

În ciuda acuzațiilor grave, profesorul a oferit o explicație alternativă, susținând că anumite atingeri au fost interpretate greșit și au fost de fapt „tehnici de respirație”. Această afirmație a fost întâmpinată cu scepticism în comunitate, având în vedere că nu este primul incident raportat, ci există și o plângere anterioară acum patru ani.

Ce spune inspectoratul școlar, citiți pe Știrile ProTV. 

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri