14.7 C
Baia Mare
vineri, mai 17, 2024

Maramureș: Weekend de COȘMAR pentru „șmecherii” din trafic! Polițiști au reținut peste 50 de permise și au aplicat sute de sancțiuni

Recomandarea editorului

455 de sancțiuni contravenționale aplicate și 51 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în acest weekend.

Efectivele I.P.J. Maramureș au acționat permanent în acest weekend pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și impunerea respectării regimului legal de viteză de către participanții la trafic.

Structurile rutiere din cadrul inspectoratului au desfășurat activități specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic pe principalele artere ale județului, fiind efectuate 123 de testări pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

În urma neregulilor și constatărilor polițiștilor rutieri, au fost aplicate 455 de sancțiuni contravenționale și reținute 51 de permise de conducere pentru abaterile săvârșite conform reglementărilor O.U.G 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. 213 de conducători auto nu au respectat regimul legal de viteză, fapt pentru care le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În perioada de referință, polițiștii rutieri au constatat șapte infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind continuate cercetările în dosarele penale întocmite.

Polițiștii maramureșeni vor continua acțiunile pentru siguranța și monitorizarea traficului rutier.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri