10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Mesajul de Paște al lui Gabriel Ștețco, administratorul public al județului: În Lumina celui mai mare praznic al creștinățății – Învierea Domnului – dăm slavă lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale, pentru iubirea fără margini pe care o are pentru fiecare dintre noi.

Recomandarea editorului

În Lumina celui mai mare praznic al creștinățății – Învierea Domnului – dăm slavă lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale, pentru iubirea fără margini pe care o are pentru fiecare dintre noi.

Învierea Mântuitorului nostru este minunea supremă care ni se dezvăluie tuturor; minunea care îi adună acasă pe cei dragi și reîntregește familiile; minunea care simbolizează renașterea speranței, care ne îndeamnă la bunătate, iertare și ne întărește în credință.

Să ne închinăm cu smerenie în fața sacrificiului suprem pe care Iisus Hristos L-a făcut din iubire pentru oameni, să primim cu sufletul deschis Lumina Sfântă a Învierii, simbol al biruinței binelui.

Dragi maramureșeni, în aceste zile sfinte și în fiecare zi, să ne mărturisim credința și să mulțumim lui Dumnezeu pentru darurile cu care ne binecuvântează pe noi și familiile noastre.

Să aveți sărbători pascale luminate, cu pace și bucurie în suflet, alături de cei dragi!

Paște fericit!

Gabriel Bogdan Ștețco
Administrator public al Județului
Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri