10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Mesajul de Paști a candidaților UDMR la Primăria Baia Mare și Consiliul Județean, Pap Zsolt István și Pintér Zsolt: Învierea Domnului a reprezentat și reprezintă victoria binelui împotriva răului. Sfintele sărbători pascale să vă fie luminate, liniștite și fericite alături de familii și cei dragi. Tuturor băimărenilor și maramureșenilor creștin ortodocsi care sărbătoresc azi Învierea Domnului, le urăm Hristos a Înviat!

Recomandarea editorului

Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare a creștinătății, indiferent de religie. Este dovada supremă de iubire a lui Dumnezeu față de oameni, prin coborărea sa în trup de om, iar mai apoi patimile pe care le-a suferit, răstignirea și viața pe care și-a dat-o pentru ca noi, muritorii, să putem fi mântuiți.

Învierea Domnului a reprezentat și reprezintă victoria binelui împotriva răului. Sfintele sărbători pascale să vă fie luminate, liniștite și fericite alături de familii și cei dragi. Tuturor băimărenilor și maramureșenilor creștin ortodocsi care sărbătoresc azi Învierea Domnului, le urăm Hristos a Înviat!

Pap Zsolt István candidat la Primăria Baia Mare și Pintér Zsolt candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș

 

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri