26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Nopți grele pentru salvamontiștii maramureșeni. Azi noapte au intervenit să salveze o femeie depresivă care a fugit în pădure amenințând că se sinucide

Recomandarea editorului

O nouă noapte tensionată pentru salvamontiștii maramureșeni. Au fost chemați în inima munților, pentru a salva o femeie depresivă.

Salvatorii montani au fost alertați de un apel la 112, semnalând dispariția unei femei depresive, care a fugit în pădure amenințând că își va lua viața.

Zona greu accesibilă din Sugău – Vadu Izei a devenit scena unei intervenții urgente a echipei SPJ Salvamont Maramureș. Împreună cu forțe de poliție și ISU Maramureș, au mobilizat resurse pentru căutarea disperatei femei. Folosind tehnologie avansată, inclusiv o dronă cu termoviziune, salvatorii au străbătut nămeții într-o cursă contra cronometru.

Cu sprijinul comunității locale și al echipajului SMURD, femeia a fost găsită în jurul orei 3:00 dimineața. Încercarea de sinucidere a avut un final fericit, iar echipa medicală va oferi, cel mai probabil, consiliere specializată pentru a ajuta femeia să depășească momentele dificile.

Această dramă subliniază necesitatea sensibilizării cu privire la problemele de sănătate mentală și arată cum unitatea comunității poate face diferența între viață și moarte în astfel de situații critice.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri