21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Nou anunț al societății VITAL, după avariile majore la rețeaua de distribuție a apei din Baia Mare. Care sunt zonele care încă se confruntă cu probleme

Recomandarea editorului

Băimărenii din mai multe zone ale orașului au rămas fără apă, ori cu presiune redusă la robinete în urma unei avarii majore la o conductă principală de apă din oraș (Dn 800mm). Din cauza complexității lucrărilor de reparație a conductei, societatea VITAL a anunțat că există posibilitatea ca situația să nu poată fi remediată în 24 de ore, astfel că și în aceste momente se lucrează la foc automat pentru a reveni la normal.

Potrivit VITAL, în aceste momente cetățenii din zonele bulevardelor Republicii și Traian, a străzilor Vlad Țepeș, Matei Basarab, Rozelor și Florilor se confruntă cu o turbiditate a apei până la remedierea defecțiunii.

De asemenea, blocurile turn/ etajele superioare ale blocurilor de pe întreaga rază a municipiului se confruntă cu presiune redusă la robinete, dar și cartierele Bogdan Vodă, Săsar, Gării, bulevardele Unirii, Decebal și București, străzile George Coșbuc, Gheorghe Bilașcu, Dragoș Vodă și Culturii, aleea Rotundă, zona de vest a orașului și localitățile limitrofe.

În urma unei noi avarii la o conductă de distribuție a apei, bulevardul Regele Mihai (numerele 11, 13, 15, 17, 19, 21), străzile Cloșca, Piața Izvoare și Simion Bărbuțiu (între străzile Horea și Olarilor) rămân fără apă potabilă la robinete până în jurul orei 14:00.

Potrivit VITAL, o avarie la o conductă de apă a survenit și la Sighetu Marmației. Astfel, până în jurul orei 12, comuna Bocicoiu Mare rămâne fără apă la robinete.

Echipele VITAL lucrează în aceste momente pentru remedierea tuturor defecțiunilor și reluarea furnizării de apă potabilă în cel mai scurt timp.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri