17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Veste bună pentru maramureșenii posesori de BMW! Grupul bavarez deschide showroom UNIC în România și service oficial la Baia Mare. Investiția se ridică la două milioane de euro

Recomandarea editorului

Group West Motors, centrul integrat BMW din Satu Mare, se extinde acum cu un proiect nou la Baia Mare, o zonă care nu era reprezentată până acum pentru clienții mărcii.

Proiectul completează investiția de aproximativ 2 milioane Euro în centrul multimarca Group West Motors MM, amplasat pe Bulevardul Independenței 59 în Baia Mare cu un spațiu dedicat BMW. Noul centru asigura operațiuni de vânzare și service BMW și creează 10 locuri de muncă, un showroom după cel mai moderne standarde ale mărcii, precum și 4 puncte de lucru pentru mecanică echipate cu tehnologii moderne, de la echipamente pentru reparații automobile electrice până la cele mai sofisticate instrumente de geometrie roți.

Group West Motors Baia Mare aduce în premieră o nouă experiență de vânzări. Este primul shoowroom local organizat după noua paradigma a mărcii „Retail.Next”. Acesta combină un design nou, deschis, de tip lounge, cu un set puternic de instrumente digitale, mai conectate. Clientul poate face configurația automobilului dorit pe un device propriu, așa cum este un smartphone sau laptop, ca apoi aceasta să fie oricând transferată către sistemele din showroom, pentru a fi continuată, și înapoi. Astfel experiența descoperirii mărcii se poate face într-un mediu mai familiar și poate fi continuată fluent în showroom și apoi înapoi acasă.

Transformarea din showroom este susținută de o noua filozofie de design care face tranziția de la o prezentare liniară a automobilelor, la un spațiu cu clientul în punct central, cu o zona de lounge și redefinirea birourilor pentru reprezentanții de vânzări. Un punct important este legătură dintre lumea digitală și cea reală, care combină soluții BYOD (Bring Your Own Device) cu displayuri de calitate și pe viitor chiar posibilitatea de a folosi caști de realitate virtuală.

„Cu produse valoroase și lansări noi importante, BMW cel mai puternic brand premium global, cu o creștere foarte puternică în Romania. Aceasta creează oportunități de investiții pentru a fi mai aproape de clienții noștri. Lucrăm local cu eroi locali. Avem în Group West Motors un partener valoros, care a încheiat ultimii ani cu o creștere constantă de peste 30%. Acum echipa din Nordul României face un pas important de extindere și au ocazia să fie primii care deschid drumul către o noua filozofie de prezentare a mărcii. Mai digitală, mai flexibilă, mai aproape de client”, a declarat Dr. Josef Reiter, Director General BMW Gorup Romania.

„Pentru noi nu este doar business, ci și pasiune. O confirmăm cu o investiție nouă, de calitate, care aduce în premieră un nou standard de prezentare al mărcii în Romania. Nu este doar despre digital și modern, aș vrea să vorbesc și de istorie. Cei care ne cunosc știu de pasiunea noastră pentru automobilele de epocă și faptul că în atelierul nostru de service restaurăm automobile istorice de valoare, o dovadă a pasiunii și calității noastre”, explică Áron Márton, Director General Group West Motors.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri