21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Nou val de infracțiuni rutiere în Maramureș: șapte șoferi băuți la volan sau cu numere false, prinși de polițiști

Recomandarea editorului

În intervalul 30 noiembrie – 2 decembrie 2023, polițiștii din Maramureș au identificat șase maramureșeni și un sătmărean în timp ce comiteau infracțiuni rutiere pe drumurile publice.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 67 de ani, au fost depistați în diverse situații ilegale. Cinci dintre aceștia au fost surprinși conducând cu concentrații de alcool în sânge între 0,55 și 0,83 mg/l, depășind limita legală. Un alt șofer a fost prins fără permis de conducere, iar ultimul conducea un autoturism neînmatriculat, echipat cu plăcuțe de înmatriculare false.

Pentru șoferii depistați cu alcoolemii peste limita legală, poliția a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a nivelurilor de alcool. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Aceste incidente ridică semne de întrebare cu privire la respectarea regulilor de circulație în Maramureș și pun în evidență necesitatea unei monitorizări sporite pentru a asigura siguranța pe drumurile publice. Poliția rămâne vigilentă în gestionarea acestor cazuri, cu scopul de a preveni și descuraja comportamentele ilegale în trafic.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri