19.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

Doi bărbați condamnați la închisoare pentru infracțiuni grave, reținuți de polițiștii de la investigații criminale din Maramureș

Recomandarea editorului

La data de 29 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din Ocna Șugatag au finalizat o operațiune de succes. Au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Maramureș și Judecătoria Sighetu Marmației. Cei doi bărbați, în vârstă de 29 de ani, au primit sentințe drastice pentru infracțiuni serioase.

Sub acuzația de trafic de droguri de risc și mare risc, unul dintre bărbați a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni. Celălalt a fost găsit vinovat de comiterea de infracțiuni rutiere și va executa o pedeapsă de 4 ani și 4 luni. Aceste decizii judecătorești reprezintă un pas important în lupta împotriva criminalității în Maramureș.

Operațiunea coordonată de forțele de poliție din zonă a dus la arestarea celor doi infractori, care acum se află în custodia Penitenciarului Baia Mare, pregătiți să-și ispășească pedepsele. Această acțiune demonstrează hotărârea autorităților de a menține siguranța și ordinea publică în comunitatea noastră.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri