21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

O terasă din Baia Mare a rămas fără televizor pentru a doua oară în câteva luni

Recomandarea editorului

În noaptea dintre 21/22 noiembrie 2023, un televizor în valoare de aproximativ 2000 de lei a dispărut de pe terasa unui restaurant din Baia Mare. 

Imaginile captate de camerele de supraveghere au dezvăluit un tânăr care a acționat cu rapiditate și hotărâre, arată Vasile Dale.

Tânărul a examinat terasa înainte de a-și îndrepta atenția către televizorul amplasat strategic pe perete. Fără ezitare, l-a smuls de pe suport, l-a așezat în cârcă și a părăsit locația.

Administratorii restaurantului, uluiți de îndrăzneala hoțului, au contactat imediat poliția. Polițiștii au recunoscut individul din imaginile video drept un client „fidel”. Cu toate acestea, încă nu a fost prins.

Aceasta nu este prima dată când televizoarele devin pradă în acest restaurant. La finalul lunii august, un alt hoț a furat un televizor în valoare de 3000 de lei de pe aceeași terasă. Ironia sorții a făcut ca televizorul furat acum câteva nopți să fie cumpărat în 12 septembrie pentru a înlocui dispozitivul sustras la sfârșitul lunii august.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri