17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Operațiune de amploare a DIICOT în Satu Mare și Maramureș. Au spulberat o rețea de trafic de droguri și sex cu minori!

Recomandarea editorului

O acțiune de amploare a Poliției Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și procurorilor DIICOT Satu Mare a zguduit duminică județele Satu Mare și Maramureș. Au fost desfășurate 31 de percheziții menite să anihileze o rețea specializată în trafic de droguri și exploatare sexuală.

Investigațiile dezvăluie că, pe durata întregului an 2023, membrii unui grup infracțional organizat, sub comanda unui bărbat aflat în arest la domiciliu în alt dosar penal, au derulat operațiuni de vânzare repetată a drogurilor (canabis, cocaină și 3-CMC) către consumatori, în special minori, din zonele Satu Mare și Maramureș.

În plus față de traficul de substanțe interzise, membrii rețelei au fost implicați în organizarea unor evenimente sociale, unde drogurile erau comercializate în cantități semnificative și chiar oferite gratuit minorelor, în schimbul unor acte sexuale. În urma perchezițiilor, autoritățile au confiscat aproximativ 200 de grame de substanță cristalină albă (3CMC), 10 grame de canabis, 54 de comprimate, precum și diverse obiecte, printre care telefoane mobile, cartele SIM, tablete, un laptop, un pistol tip airsoft, bile de plastic, o macetă și o cantitate impresionantă de petarde.

Această operațiune de amploare, în care au fost implicate și patru echipaje canine ale Autorității Vamale Române, a adus la lumină întunericul activităților infracționale și a demonstrat hotărârea autorităților de a proteja comunitatea locală. Procesul de audiere a suspecților are loc la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri