18.7 C
Baia Mare
luni, mai 20, 2024

Operațiune în forță la Gara CFR din Baia Mare: poliția reacționează în fața valului de cerșetori aduși cu trenul din Sălaj!

Recomandarea editorului

Gara CFR din Baia Mare s-a transformat într-un adevărat teren de luptă marți, 24 octombrie, cu numeroase echipaje de poliție mobilizate în fața unui val de cerșetori aduși cu trenul din Sălaj.

Conform informațiilor furnizate de VasileDale.ro, autoritățile au interceptat un număr considerabil de persoane sosite din județul vecin cu intenția de a practica cerșetoria în oraș.

Potrivit sursei citate, o parte dintre acești cerșetori au fost trimiși înapoi în județul de proveniență, pe baza verificărilor efectuate de către polițiști. Cu toate acestea, intervenția a devenit critică atunci când o persoană a acuzat stări de rău, necesitând asistență medicală de urgență. O ambulanță a fost solicitată și persoana a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Operațiunea intensă desfășurată de forțele de poliție a stârnit curiozitatea publicului, iar mai multe detalii pot fi găsite pe www.actualmm.ro, portalul de știri local.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri