10.7 C
Baia Mare
sâmbătă, mai 18, 2024

Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș, candidat la șefia Consiliului Județean Maramureș: „Am primit cu prietenie vizita europarlamentarului UDMR Winkler Gyula în Maramureș și i-am prezentat proiectele pe care le avem pentru mai multe obiective din Coltău, Baia Sprie și Baia Mare”

Recomandarea editorului

Europarlamentarul UDMR Winkler Guyla s-a aflat într-o vizită de lucru astăzi în Maramureș. Alături de președintele organizației maramureșene a UDMR, Pintér Zsolt, candidatul la șefia Consiliului Județean Maramureș și Pap Zsolt István, candidatul UDMR pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, au vizitat mai multe obiective din județ. Reprezentanții UDMR Maramureș i-au prezentat europarlamentarului obiectivele de investiții finanțate din fonduri europene care au fost deja renovate sau sunt în curs de modernizare, obiective de o importanță istorică și culturală majoră pentru județul nostru.

„Îi mulțumesc domnului europarlamentar Winkler Guyla pentru interesul acordat județului nostru, prin vizita de muncă pe care am efectuat-o astăzi împreună, la mai multe obiective de investiții prioritare pentru noi.
Alături de domnul Winkler, am vizitat Castelul Teleki din Coltău, o clădire de o importanță istorică semnfiicativă pentru Maramureș, care a fost renovată exclusiv din fonduri europene, la standarde ridicate. De asemenea, am vizitat școala generală Petőfi Sándor din Baia Mare, care urmează să fie reconsiționată tot din fonduri europene.
Am mers alături de domnul europarlamentar și la Baia Sprie, unde atât centrul orașului cât și biserica romano catolică din zonă sunt sau urmează să fie renovate din bani europeni, prin programul România Atractivă, un program inițiat de către secretarul de stat al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, domnul Hegedüs Csilla, un important membru UDMR”, a declarat Pintér Zsolt, președintele UDMR Maramureș.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri