21.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 26, 2024

Premieră pentru România, în Baia Mare: prima femeie în conducerea unui penitenciar. Comisar de poliție Andreea Dobrițoiu a câștigat concursul și este noul director adjunct al Penitenciarului Baia Mare

Recomandarea editorului

Astăzi, 09.12.2023, se scrie o nouă pagină în istoria Penitenciarului Baia Mare, odată cu dezvăluirea rezultatelor concursului pentru director adjunct în domeniul siguranței deținerii și regim penitenciar. Fără doar și poate, rolul principal în această poveste îl deține doamna comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu.

Cunoscută pentru integritatea sa profesională și morală încă de la debutul în carieră, Andreea Dobrițoiu adaugă un nou titlu prestigios la palmaresul său: prima și deocamdată singura femeie din sistemul penitenciar românesc care ocupă funcția de director adjunct.

Absolventă a Academiei de Poliție „A.I. Cuza” din București, promoția 2010, Andreea Dobrițoiu a devenit un reper al excelenței într-un sistem preponderant masculin.

Cu o carieră solidă și realizări remarcabile, Andreea Dobrițoiu preia responsabilitățile noii sale funcții cu aceeași determinare și pasiune. Noul său rol în asigurarea siguranței și regimului corespunzător la Penitenciarul Baia Mare este privit ca un impuls pozitiv în evoluția sistemului penitenciar local.

Colegii îi transmit sincere felicitări și aprecieri, recunoscând calitățile sale de lider și expert în domeniu. Cu încredere, comunitatea locală și cititorii noștri se așteaptă ca Andreea Dobrițoiu să continue să fie o sursă de inspirație și un model în această poziție importantă.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri