26.7 C
Baia Mare
luni, iulie 15, 2024

Biserica maramureșeană aduce ajutor celor sărmani în ajunul sărbătorilor

Recomandarea editorului

Într-o contrapondere la scepticismul adesea manifestat, campania filantropică „La căsuța unde-i neaua până-n tindă”, susținută de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, dezvăluie o latură puțin cunoscută a angajamentului preoților în sprijinirea celor defavorizați.

Vineri, 8 decembrie 2023, peste 110 de bătrâni singuri și familii aflate în dificultate din Maramureșul Voievodal au fost vizitați de membrii devotați ai Asociației „Filantropia Maramureșeană”. Ghidați de părintele Andrei Pop și alți reprezentanți ai Bisericii, acești voluntari au adus nu doar ajutoare materiale, ci și lumină și căldură în sufletele beneficiarilor, în preajma sărbătorilor festive.

Această acțiune umanitară nu este doar un gest caritabil obișnuit, ci se încadrează perfect în spiritul Anului Omagial 2023, dedicat îngrijirii persoanelor în vârstă în cadrul Patriarhiei Române. Părintele Adrian Morar, referent al sectorului social-filantropic și misionar, a subliniat importanța implicării active a Bisericii în problemele comunității și a subliniat că aceste inițiative au ca scop oferirea de sprijin practic celor aflați în nevoie.

Voluntarii, inclusiv Dănuț Bojor și Laura Andor, au fost coloana vertebrală a acestei campanii, aducând o rază de speranță în casele celor care, în multe situații, se simt neglijați de societate. Fotografia furnizată de Asociația Filantropia Maramureșeană capturează momente autentice și emoționante, ilustrând impactul pozitiv al eforturilor colective.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri