17.7 C
Baia Mare
miercuri, iunie 19, 2024

Primarul interimar al municipiului Baia Mare a fost în vizită de lucru în cartierul Vasile Alecsandri: anunță ca prioritate în primăvară, reabilitarea unor curți interioare de la blocuri

Recomandarea editorului

Primarul interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, a făcut publice planurile ambițioase de transformare a orașului după o detaliată vizită de lucru în cartierul Vasile Alecsandri.

„Așa cum se vede în imagini, multe zone din Baia Mare arată ca după război. Este timpul să intervenim și să aducem un suflu nou acestor spații urbane neglijate,” a declarat Dăncuș, subliniind prioritățile de revitalizare în curțile interioare ale blocurilor 65, 84, 86, 91 și 77 din zona Bd. Regele Ferdinand.

Dăncuș spune că urmează o serie de lucrări ample, de la pregătirea terenului la turnarea covorului asfaltic, menite să schimbe radical aspectul zonelor vizate. Cu toate acestea, a recunoscut că aceste lucrări sunt necesare în mai multe zone ale orașului și a prezentat scuze pentru întârzierea intervenției autorităților locale în rezolvarea acestor probleme.

Urmează două întâlniri cu cetățenii în cartierul Vasile Alecsandri

„Următoarele două întâlniri directe cu cetățenii vor avea loc chiar în Vasile Alecsandri. Vă așteptăm în număr cât mai mare să discutăm despre problemele cu care vă confruntați și să găsim împreună soluții,” a adăugat primarul.

Întâlnirile sunt programate pentru 22 ianuarie în fața Școlii Vasile Alecsandri, de la ora 16.00, respectiv în 23 ianuarie, tot de la ora 16.00, în parcarea magazinului Lidl de pe B-dul Regele Ferdinand.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri