21.7 C
Baia Mare
marți, iunie 25, 2024

Primarul interimar Doru Dăncuș anunță întâlniri directe cu cetățenii în toate cartierele orașului

Recomandarea editorului

Într-o mișcare de transparență și implicare comunitară, Primarul Interimar al Baia Mare, Doru Dăncuș, anunță o serie de întâlniri directe în cartierele orașului, având ca scop discutarea problemelor urgente și identificarea priorităților pentru anul viitor.

„Întâlnirea directă cu voi a fost mereu o prioritate pentru mine. Ca viceprimar am fost poate unul dintre cei mai deschiși la dialog reprezentant al autorității locale. Acum, în calitate de primar interimar al orașului nostru, angajamentul meu pentru comunitate crește și mai mult”, declară Doru Dăncuș.

Primarul interimar, cunoscut pentru implicarea activă în administrația locală, promite să fie mai aproape de cetățeni ca niciodată. „Mă angajez să țin audiențe în cartierele în care locuiți, să identificăm împreună soluții rapide pentru fiecare problemă care necesită rezolvare,” adaugă acesta.

Programul detaliat al întâlnirilor va fi anunțat în curând, includând date și ore specifice pentru fiecare zonă. Indiferent de condițiile meteo, primarul își exprimă hotărârea de a nu sta în calea unui dialog deschis despre problemele actuale și viitorul orașului: „Fie că e frig, ploaie sau zăpadă, nimic nu va sta în calea discuțiilor despre ce putem face să fie mai bine în fiecare cartier.

Primarul Dăncuș își exprimă încrederea în sprijinul comunității, declarând: „Sunt convins că, împreună, vom face Baia Mare un loc și mai bun pentru toți locuitorii săi.”

Acesta anunță că va aduce cu el șefii de la principalele servicii publice din subordinea Primăriei.

Infomm

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -

Ultimele știri